چگونه می توان مخاطبین را در

اگر مخاطبی دارید که می‌خواهید آن را از خود دور نگه دارید، واتس‌اپ وب به شما اجازه می‌دهد تا او را مسدود کنید تا دیگر نتوانند در برنامه با شما تماس بگیرند یا برای شما پیام ارسال کنند. با این حال، توجه به این نکته مهم است که اگر شخصی را مسدود کنید، او از اقدام شما آگاه نخواهد شد. آنها همچنان می توانند وضعیت و وضعیت آنلاین/آفلاین شما را ببینند، اما دیگر نمی توانند از طریق واتس اپ با شما تماس بگیرند یا پیام ارسال کنند. برای رفع انسداد یک شخص، باید از تنظیمات WhatsApp یا صفحه اطلاعات تماس او در برنامه بازدید کنید.

واتس‌اپ وب یک ویژگی رایگان است که به شما امکان می‌دهد از برنامه در رایانه یا مک خود برای بازتاب مکالمات و پیام‌های حساب واتس‌اپ گوشی خود استفاده کنید. برای استفاده از واتس اپ وب، باید آخرین نسخه برنامه تلفن همراه را داشته باشید و آن را با حساب تلفن خود پیوند دهید. هنگامی که برای اولین بار واتس اپ را در رایانه یا مک خود باز می کنید، از شما خواسته می شود یک کد QR را با استفاده از دوربین گوشی خود اسکن کنید تا این دو را به هم مرتبط کنید. پس از پیوند، همه چت ها و پیام های شما هم در برنامه دسکتاپ و هم در واتس اپ وب منعکس می شوند و هر تغییری که در یک دستگاه ایجاد می کنید به طور خودکار در دستگاه دیگر به روز می شود.

واتساپ وب روی گوشی

هنگامی که از واتس اپ در تلفن خود استفاده می کنید، اگر می خواهید شخصی را مسدود کنید، نام او را از لیست مخاطبین خود انتخاب کنید و روی سه نقطه در گوشه سمت راست بالای پنجره چت ضربه بزنید. با این کار منویی با چندین گزینه از جمله “Block” ظاهر می شود. برای تایید روی این ضربه بزنید؛ پس از انجام این کار، شخص دیگر نمی‌تواند از طریق برنامه با شما تماس بگیرد یا پیام ارسال کند.

چگونه می توان مخاطبین را در واتس اپ وب رفع انسداد کرد؟

در برنامه دسکتاپ، می‌توانید با کلیک کردن روی نام آن‌ها در بخش نمای کلی برنامه و انتخاب گزینه «مسدود کردن» در صفحه اطلاعات تماس، افراد را مسدود کنید. پس از انجام این کار، آن شخص در همه دستگاه‌ها مسدود می‌شود و دیگر نمی‌تواند با شما تماس بگیرد یا از طریق برنامه WhatsApp برای شما پیام ارسال کند.

واتس اپ وب به شما امکان می دهد از طریق مرورگر رایانه خود وارد حساب کاربری خود در برنامه شوید، حتی زمانی که تلفن شما آفلاین است یا باتری شما تمام شده است. برای ورود به واتس اپ وب، باید شماره تلفن و رمز عبور خود را با حساب مرتبط داشته باشید. می توانید رمز عبور را از تنظیمات گوشی خود یا با مراجعه به صفحه تنظیمات واتس اپ خود دریافت کنید.

می‌توانید از واتس‌اپ در حداکثر چهار دستگاه متصل به‌طور هم‌زمان استفاده کنید، اما این برنامه فقط تا ۱۴ روز پس از آخرین اتصال شما وارد حساب تلفن شما می‌شود. اگر در این مدت تلفن اصلی خود را به برنامه متصل نکنید، باید یک دستگاه جدید را پیوند دهید یا آن را حذف کنید.

شما نمی توانید مخاطبین را در گروه ها در واتس اپ مسدود کنید. اگر نگران ورود شخصی به گروه خود هستید، توصیه می کنیم به جای آن مکالمه را بی صدا کنید. همچنین می‌توانید تنظیمات گروه خود را طوری تنظیم کنید که فقط ادمین‌ها بتوانند در آینده افراد را به گروه اضافه کنند، که به شما کمک می‌کند کنترل افرادی را که با آنها در ارتباط هستید حفظ کنید.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *